ΜΙΚΡΟΣ ΟΝΕΙΡΟΠΟΛΟΣ, ΜΕΓΑΛΟΣ ΑΡΧΗΓΟΣ! (Β' έκδοση)

  • Υπότιτλος: Παραμύθι εμπνευσμένο από την αληθινή ιστορίας επιβίωσης μιας ξεχασμένης φυλής ελληνικών αλόγων!
  • Συγγραφέας: Ιάκωβος Λεβέντης
  • Εικονογράφηση: Αρτέον & Κατερίνα Παϊσίου
  • ISBN: 978-618-83488-1-3
  • Σελίδες: 36 (Σκληρό Εξώφυλλο)
  • Διάσταση: 22x30 εκ.
  • Ημ/νία έκδοσης: 15/12/2017

Για να ξεφυλλίσετε το βιβλίο χρειάζεται να έχετε στον Browser σας εγκατεστημένο Flash 5.

Ξεφυλλίστε το στο Issuu!

A' ΕΚΔΟΣΗ: Δεκέμβριος 2017
Β' ΕΚΔΟΣΗ: Ιούλιος 2023

Σειρά: Γη - Παραμύθια με ζώα

Κάποτε το άλογο ήταν το καμάρι των ανθρώπων, φίλος και σύντροφος στο μόχθο και στον αγώνα τους για επιβίωση. Οι εποχές άλλαξαν, άλλαξαν όμως και οι άνθρωποι; Mπορούν να βγάλουν το άλογο από την ιστορία και τον πολιτισμό τους; Να κατανοήσουν τη φιλία τους με τα ζώα; Nα ξεχάσουν πως άνθρωποι και ζώα είναι καμωμένοι από το ίδιο υλικό;
Ήρθε η στιγμή φίλοι μου να το ανακαλύψουμε μέσα από το ταξίδι επιβίωσης του Κουτσούτη. Ενός μικρόσωμου αλόγου που δεν σταματά να ονειρεύεται, ενώ αυτός και η αρχαία φυλή του δίνουν το δικό τους αγώνα επιβίωσης.
Μαζί του, όλοι εμείς, θα μάθουμε για τη μακραίωνη φιλία ανθρώπων και αλόγων και πως η αγάπη μας για τα ζώα, επιστρέφει σε εμάς στο πολλαπλάσιο. Ας πούμε λοιπόν αυτό το μυστικό και στους φίλους μας για να μεγαλώσει αυτή η παρέα.
Γιατί η «μάνα γη» έχει χώρο για όλους και τους χρειάζεται όλους!

Λίγα λόγια για τον συγγραφέα
Γεννήθηκε το 1966 στο χωριό Αρχάγγελος της Ρόδου. Ανήσυχο πνεύμα από μικρός, ήθελε να ταξιδέψει για να δει καινούργια μέρη. Ζώντας μακριά από τις ρίζες του, ανακάλυψε την αγάπη του για τον πολιτισμό και το φυσικό περιβάλλον του τόπου του. Πιστός στις αξίες του πρωτοστάτησε στη διάσωση της μικρόσωμης φυλής αλόγων της Ρόδου, και με την συμπαράσταση φίλων συνέβαλε αποφασιστικά στη δημιουργία του «Φαέθων», του συλλόγου που τα προστατεύει. Αστείρευτος σε ιδέες και ενέργεια, καταπιάστηκε πρόσφατα με κάτι πρωτόγνωρο γι’ αυτόν, τη συγγραφή. Με αμείωτο ενθουσιασμό, επιμονή και υπομονή συνεχίζει να υποστηρίζει τους σκοπούς του «Φαέθων», που είναι μέρος της πολιτιστικής κληρονομιάς όχι μόνο του τόπου του, αλλά και της Ελλάδας ολόκληρης.

SKU: PRZ001
Αρχική τιμή:
€13,50
Τελική τιμή:
€12,15
(με ΦΠΑ 6%)
PrevNext