Υπηρεσίες

Η Αρτέον Εκδοτική στηρίζει την ιδέα της με δύο μεγάλα εκφραστικά μέσα:

  1. Με μία σειρά εικονογραφημένων εκδόσεων τα οποία είναι συνδυασμός απλού, λησμονημένου, περιγραφικού και καθημερινού λόγου με ποιοτική, λεπτομερή, τεχνική και καινοτόμο εικονογράφηση, ώστε να προβάλλουν στο κοινό με τον ποιο εύκολο τρόπο τα μικρά, αλλά πολύτιμα πράγματα που μας δώρισαν οι πρόγονοί μας και η φύση, αλλά έχουμε απωλέσει λόγω του σύγχρονου τρόπου ζωής και ταυτόχρονα να αφυπνίζει τους αναγνώστες για την προστασία και σεβασμό του φυσικού περιβάλλοντος και του πολιτισμού μας.
  2. Με μία σειρά ειδών τέχνης τα οποία περιέχουν εικονογραφήσεις από τα βιβλία της και με τα οποία σκοπό έχει να συμβάλλουν στην αναβάθμιση της αισθητικής του κόσμου που μας περιβάλλει καθημερινά και στην ανάδειξη των ελληνικών πολιτιστικών μοτίβων στην διακόσμηση των χώρων που ζούμε και εργαζόμαστε.

Η Αρτέον Εκδοτική με μεγάλη αφοσίωση στην ιδέα της και τον σκοπό της να διαθέσει τα προϊόντα της στο μεγαλύτερο δυνατό κοινό στον Ελληνικό χώρο, στηρίζει τις υπηρεσίες της:

  1. στην αξιοπιστία, στην συγκέντρωση, στη λεπτομέρεια και στη μέγιστη προσοχή της με τον ίδιο τρόπο σε μικρούς και μεγάλους πελάτες
  2. στην διευρυμένη παροχή των προϊόντων της μέσα από διαφορετικά μέσα διανομής, ώστε ο πελάτης να έχει εύκολη πρόσβαση σε αυτά. Αυτό περιλαμβάνει εταιρίες διανομής βιβλίων, ηλεκτρονικό κατάστημα, τηλεφωνικό κέντρο παραγγελιών και συνεργασίες με συλλόγους πολιτισμού και περιβάλλοντος σε όλη την Ελλάδα.
  3. στην προσιτή τιμή των υπηρεσιών της
  4. στην άμεση παράδοση των προϊόντων της στον πελάτη

Ακολουθώντας τις τεχνολογικές εξελίξεις διατηρήσαμε τους παραδοσιακούς τρόπους διανομής των προϊόντων μας, ταυτόχρονα όμως δημιουργήσαμε ένα ηλεκτρονικό κατάστημα βασισμένο στην αισθητική που διέπει όλα τα προϊόντα μας, δίνοντας στο χρήστη μία άνετη, φιλική, λειτουργική και εύκολη εύρεση και αγορά των προϊόντων που τον ενδιαφέρουν.